Site Map

Bugün : 18.04.2024

Haberler

Adana Sosyal Medya Eğitiminde Altıncı Dönem Başlıyor

10 Eyl
Adana Sosyal Medya Eğitiminde Altıncı Dönem Başlıyor

 

 

Beşimci eğitim döneminin başarıyla tamamlandığı ADANA DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI EĞİTİMİ'nde altıncı dönem başlıyor.

Şirketlerinin,kurumlarının dijital dünyada bir adım önde olmalarını  sağlamak ve bu uzmanlık eğitimini alarak  iş dünyasında yer almak isteyen katılımcılar heyecanla eğitimin başlayacağı günü bekliyor.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ

  • Sosyal Medya Uzmanı olacak ya da kendisine daha fazla yetenek kazandıracak kişiler düzenlediğimiz eğitim içeriği ve eğitmen kadrosuyla en iyi eğitimi almış olacaklar.

  • Türkiye’nin projeli tek sosyal medya eğitimi sertifika programı! Teorik bilgileri tekrara düşmeden oluşturulan eğitim piramitinde bol uygulamaların olmasının yanı sıra proje dersiyle de düzenlenen benzeri eğitimlere göre fark yaratıyor.

  • Deneyimli Hocamız Yılmaz BOZAN sayesinde profesyonel sosyal medya eğitimi alabileceksiniz.

  • Eğitmenimizin yanı sıra eğitim süreci içerisinde aldığınız eğitimin kalitesini parlatıyoruz.

 KİMLER KATILABİLİR

Sosyal Medya Uzmanlığı konusundaki sertifika alma ve eğitimi tam olarak benimsemek, verilen derslerin çeşitliliği ile teorik bilginin birleşimi dahilinde verimli sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Teorik bilginin tek başına yeterli olmadığının bilincinde olmak ve uygulamalı olarak da işleme alınan bilgiyi desteklemek, en seviyede verim alımı ile başarıya ulaşmanın yoludur. Buna ek olarak proje ile geliştirilen kabiliyet sayesinde Sosyal Medya Uzmanlığı tam olarak amacına ulaşacaktır.

 

       - Kimler Katılmalı

  • Her çeşit ürün ve hizmetlerini, internet ortamını kullanarak satmak isteyenler;hedef kitle ile belirlenecek olan satış ve pazarlama işlemleri, bu kitleye ulaşmanın en doğru ve kısa yolunu bulmakla başlayan bir süreçtir. Bu süreç neticesinde en doğru yola ulaşacak verimli bir dijital pazarlama ortamı yakalanacaktır. İnternet ortamını ve sosyal medya gücünü kullanmayı bilmek hedef kitleye ulaşmanın en doğal yoludur.

  • Kendi işini kurmak isteyen ve kendi işinin patronu olmak isteyenler; Marka ve ürünü sosyal medya kanallarına nasıl monte edildiğini bilmek ve bu konuda bilgi, beceri sahibi olmak için Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programına katılmak, internetin karmaşık dünyasının sosyal medya üzerinde ki etkisini analiz etmek gereklidir. Sıfırdan oluşturulacak bir markanın en hızlı yayılacağı ve başarıya ulaşacağı alan kesinlikle Sosyal Medyadır.

  • Kariyer planlarını dijital pazarlama ve sosyal medya alanında yapmak isteyenler;kariyer için ortaya konulacak bir projenin varlığı, gelişimi ve neticesi, sosyal medyada bulacağı etki ile doğru orantılıdır. Sosyal medyada günlük varyasyonların ne ifade ettiğini anlamak ve müdahale becerilerini geliştirmek için, eğitim programında elde edilecek her bilgi, bu yolda noktasal bir veri işleme analizi yeteneğine sahip olmanızı sağlayacaktır.

  • Pazarlama ve satış konusunda profesyoneller (uzmanlar, uzman yardımcıları ve yöneticiler); Bu alanda lider marka ve pazarlama konusunda profesyonellerin, günlük bazlı tepki gösteren ve anlık değişim ile yenilikçi bir ufka yönelmesi konusunda, takip yetenekleri ve yeni projeleri eksiksiz sunmaları uygulama gücü ile birleştirmeleri demektir. Sosyal medya yetisi global bazda sonu olmayan etkilere sahiptir. 
    Yöneticilerin ve profesyonellerin Sosyal Medya eğitimleri ile mevcut bilgilerine yenileri ekleyerek markalarını geliştirme sürecinde ilerlemeleri bu program dahilinde mümkündür.

  • Dijital içerik geliştiriciler, Ürün ve hizmet geliştiricileri, Strateji uzmanları, iletişim ve halkla ilişkiler uzmanları;İçerik geliştiricilerin farklı platformlardaki hedef kitlelere ulaşmaları, Sosyal Medyadaki popülerlik ve etkileşime müdahale gücünü elde etmeleri, hedef kitleyi daha iyi anlamaları ve stratejilerini bu doğrultuda değiştirmeleri için Sosyal Medya eğitim ve benzersiz ders programı dahilinde yararlanmaları, deneyimlerini, yeni trend ve uygulamaları nasıl yönlendirmeleri gerektiğini kavramaları adına gerekli bir husustu

  • Kariyer yaşantısında tam donanımlı olmak isteyenler; Çalıştığınız firmada daha fazla yükselmek ,dijital projelerde söz sahibi olabilmek,planlanan projelere profesyonel gözle bakarak iş yönetime hakim olmak gibi bir çok nedenden dolayı yeteneklerini arttırmak isteyenler bu eğitime katılabilirler.

 Eğitimin içeriği,ücreti,detayları için sosyalmedya.cubited.org adresini tıklayarak bilgi alıp kaydınızı yaptırabilirsiniz.


KATILIMCILARIMIZIN GÖRÜŞLERİ

Kayıt için geç kalmamanızı tavsiye ediyoruz.

sosyalmedya.cubited.org

Yazan Admin

Gönderildi Eyl,10.2016

Bu yazı toplamda 3164 kez okundu
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis

Yorum

(*) Zorunlu alanlar

CAPTCHA

Resmi görüntülemekte sorun yaşıyorsanız yenileyiniz.

Lütfen bu alana yukarıda gördüğünüz güvenlik kodunu giriniz

Yorumlar(0)

Henüz Yorum Eklenmemiş

Ön Kayıtlar Başladı!

ön kayıtlar başladı

Duyurular



Toplam Ziyaret: 901317 Online Ziyaretçi: 3 Bu Sayfaya Toplam Ziyaret: 422121 Bugünlük Ziyaret: 240